Nieuws

Flat life en een flat body!

Een afgetraind lichaam willen wel allemaal wel. Het staat niet alleen bijzonder aantrekkelijk tegenover onze medemens ook heeft een afgetraind een aantal fysieke voordelen. Toch is het anno 2019 niet meer zo vanzelfsprekend dat iedereen een afgetraind lichaam heeft. Dan is een afgetraind lichaam misschien niet de maatstaf die we allemaal moet hebben. Maar zelfs een beetje een gezond lichaam is steeds meer uit het hedendaagse leven aan het verdwijnen. Het is ook zeker niet makkelijk met al die lekkere verleidingen die op de loer liggen. Neem je liever een lekker broodje bij één van de vele fastfoodketens of zit je als een konijn een hele broccoli weg te knagen? Normaliter kies je dan altijd voor die hamburger, want daar zit tenslotte toch ook sla op? Wil jij uit dit patroon en werken aan een flat body? Lees dan snel mijn blog met tips!

Bewegen is belangrijk

De tips die ik je kan geven om naar een flat body toe te werken zijn allemaal geen hogere wiskunde. Wie een beetje zijn gezonde verstand gebruikt komt een heel eind. In de uitdrukking zit niet voor niks het woord ‘gezond’. Als je zelf een beetje logisch nadenkt dan kun je bedenken dat sporten en bewegen één van de cruciale aspecten is naar een gezonde levensstijl. Je hoeft ook absoluut geen bodybuilder te worden, maar ga eens een aantal keer per week op de loopband staan. Vind je die stap naar de sportschool te ver? Ga dan lekker buiten hardlopen, dan pik je ook gelijk je dagelijkse dosis frisse lucht mee. Ben je niet zo’n hardloper dan zijn er uiteraard nog duizend en één manieren om aan je beweging te komen. Voetballen, tennissen, fitnessen, squashen, het kan allemaal!

Voeding is key

Bewegen is belangrijk om naar een gezond lichaam toe te werken, maar voeding is nog wel een stuk belangrijker dan dat. Ook hierbij is het gebruiken van je gezonde verstand nodig. Elke dag sla of groenten is echt niet nodig maar elke dag een hamburger, patat of ander fastfood naar binnen werken ook niet. Zorg voor een beetje balans in je eetpatroon, probeer doordeweeks wat gezonder te eten en dan kan je in het weekend lekker genieten van een patatje of frikandel. Naast mijn gebalanceerde eetpatroon neem ik ook een aantal supplementen ter aanvulling. Groenlipmossel bijvoorbeeld, groenlipmossel zorgt bij mij voor net dat beetje extra. Uiteraard zijn er nog meer vitamines en supplementen zoals groenlipmossel maar het hangt ook een beetje af van persoonlijke voorkeur welke jij nodig hebt. Hopelijk heb ik je een aantal handvatten gegeven wat betreft een flat body, aan de slag dan maar!

Meer laten zien

Gerelateerde Artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk ook

Close
Back to top button
Close
Close