Nieuws

Cadeau ideeën voor je kleuter

Cadeau ideeën voor je kleuter

Met nieuwe spullen zijn kinderen natuurlijk altijd blij en dit verwachten ze natuurlijk in grote hoeveelheden op hun speciale dag. Hun verjaardag. Elk kind heeft zo zijn eigen smaak en daarom weet je als ouder zijnde vaak wel wat er in de smaak gaat vallen. Maar toch kan de inspiratie soms op zijn en weet je niet meer waar je moet zoeken. Daarom hebben we watt ips voor je op een rijtje gezet die je wellicht gaan helpen bij het uitzoeken van jouw kleuter zijn verjaardagscadeau.

Bouwen

Als kleuter zijnde begin je alles steeds een beetje meer door te hebben. Daarom zijn voor de kleine bouwers speelgoed zoals blokken erg leuk. Kinderen van 2 spelen vaak al met blokken, maar dit is op beginnersniveau. Hoe ouder je kind wordt, hoe meer je ermee kan uit gaan pakken. De moeilijkheidsgraad wordt natuurlijk per jaar dat ze ouder worden hoger en daarom is het leuk om daar mee te experimenteren.

Hutten en tenten

Hutten en tenten bouwen valt ook wel enen beetje onder het kopje bouwen, maar zit het toch een beetje anders in elkaar. Niks is zo leuk als in een hutje spelen, maar het bouwen ervan hoort ook bij het proces. Kinderen vinden het vaak leuk om creatief bezig te zijn en het bouwen van een hut en tent valt hier zeker onder. Vaak gaan ze zelf opzoek naar de attributen ervoor. Denk aan oude gordijnen en kleden. Het is ook prachtig om als ouder zijnde ernaar te kijken en zien hoe ze alles oplossen. Want eerlijk is eerlijk, vaak lukt het zo nog ook!

Een nieuwe tas

Hoe ouder je kind wordt, hoe meer hij zal gaan nadenken over uiterlijk. Een rugtas is natuurlijk sowieso al een must voor als je kind naar school loopt. Dit is al helemaal het geval als alle vriendjes en vriendinnetjes op school er ook eentje hebben. Je hebt tegenwoordig de meest schattige en compacte rugzakjes om voor je kleuter aan te schaffen. Ook zeker een leuke cadeautip!

Schleich

Schleich is een bedrijf wat allerlei verschillende soorten figuurtjes produceert. Denk aan figuren zoals de smurfen, maar ook bekende gebouwen of gewoon de standaard dieren. Schleich is een Duits bedrijf dat begon met het maken van boerderijdieren, wilde dieren en dinosauriers. Naast dieren maakt schleich nu ook verschillende “werelden” zoals de elfen en de ridderwereld. Ook pakken ze nu graag uit met een aantal voertuigen en bekende gebouwen. Hier kan je kleuter mee spelen, zijn eigen werelden mee bouwen, of met een vriendje hun eigen verhaallijnen maken.

Meer laten zien

Gerelateerde Artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk ook

Close
Back to top button
Close
Close