Nieuws

Geef je puber een onvergetelijke verjaardag

Een feestje organiseren voor je kind, het was zo makkelijk toen ze nog klein waren. Maar wat voor soort feest moet je nu regelen voor je puberkind? Als onze kinderen puber worden lijken ze ons opeens weinig meer te vertellen. En dat maakt het soms lastig om te weten wat ze wel of niet leuk vinden. Helemaal lastig natuurlijk als wij een verjaardagsfeest voor ze willen organiseren. Maar wees gerust, in dit blog een aantal toffe ideeën voor een verjaardagsfeest waar iedere puber blij van wordt.

Een actief dagje weg

Is jouw puber dol op actieve activiteiten dan regel je natuurlijk een verjaardagsfeest buitenshuis. Pubers vinden het heerlijk om dingen uit te proberen met hun vrienden of vrienden en actief bezig te zijn. Met een middagje Snowworld of karten & lasergamen zul je ongetwijfeld goed scoren. Het enige nadeel van deze activiteiten is dat de prijs best kan oplopen, zeker als er aardig wat vrienden of vriendinnen worden uitgenodigd. Je kan ook kiezen voor een survivaltocht of dropping. Natuurlijk wel onder toeziend oog van een volwassenen maar op gepaste afstand.

Een filmavondje met een sleepover

Is jouw puber iets minder actief ingesteld dan kan een filmavond met een slaapfeestje ook een groot succes zien. Noem het alleen geen slaapfeestje maar een sleepover, dan klinkt veel stoerder ;). Leg matrassen neer in de woonkamer voor de kamer en maak er een heus chillpaleis van. Zorg voor lekkere dingen zoals frisdrank, popcorn, chips en andere dingen. Laat de jarige een film uitkiezen en de avond zal een groot succes worden. Verras de kinderen de volgende ochtend met pancakes als ontbijt om het feest helemaal goed af te sluiten.

Een disco

Wordt jouw puber wel blij van een feestje? Dan is een disco natuurlijk een grote aanrader. Wist je dat tegenwoordig de silent disco helemaal in is. Hierbij dragen de bezoekers van de disco een koptelefoon waardoor ze de muziek horen. In de huidige ruimte hoor je verder helemaal niks. Niet alleen leuk voor je kind maar ook voor jullie als ouders. Een silent disco huren doe je trouwens gemakkelijk online. Zorg voor een goede donkere ruimte met een discobal en paar leuke lichten. Om het helemaal af te maken zorg je ervoor dat de disco helemaal in thema is.

Nog meer leuke ideeën voor een verjaardagsfeest voor je puber? We voegen hem graag toe aan onze lijst.

Meer laten zien

Gerelateerde Artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk ook

Close
Back to top button
Close
Close