Nieuws

Ga voor chique, ga voor een rokkostuums.

Daar lag hij dan ineens, op mijn deurmat. Een uitnodiging voor een feest van mijn werk. Nu die ik niet heel exotisch werk en stellen ze vaak ook geen hoge eisen aan kleding. Toch werd er in deze uitnodiging heel duidelijk aangegeven dat het een black tie feest was. Dit kon maar één ding betekenen, ik moest een rokkostuum aan gaan schaffen. Echter, en vooral omdat ik het verder nooit zal dragen heb ik zelf echt geen idee om ook maar te weten waar ik moet beginnen. Want waar kun je er eentje kopen die niet al te veel geld kost. Na een tijdje zoeken kwam ik met een aantal oplossingen waar ik zeker geen spijt van zal krijgen.

Huren is een optie die je overal bij helpt!

Eén van die opties wat zeker interessant leek is het huren van een rokkostuum Het is zeker de moeite waard om jezelf hier eens in te verdiepen wanneer je opzoek bent naar een rokkostuum voor eenmalig gebruik. Het  kan best wel zo zijn dat je voor die ene keer best nog weleens flink wat geld moet gaan neerleggen. Toch zal het wel schelen met een volledig pak op maat te laten maken. Daarnaast kan het zijn dat niet ieder pak even fris is, je trekt natuurlijk wel een geleend pak aan en je weetniet wie ervoor in heeft gezeten. Voor hetzelfde geldt heeft iemand hem aangetrokken naar een feestje en flink heeft zitten drinken en zweten in het pak. Als het goed is kun je er wel gewoon vanuit gaan dat het kostuum goed gereinigd is, maar zeker weten is altijd lastig. Doe daarom ook eerst goed zoek werk voordat je bij een huur service gaat aankloppen. Zo kun je van te voren alvast voor jezelf zien welk bedrijf iets hygiënischer is dan de ander.

Bestel je rokkostuum en wie weet vind jij een leuke samengesteld pakket.

Een optie die mij zeker aansprak was het bestellen van een rokkostuum online. Dit klinkt gek omdat hij zo niet op maat gemaakt wordt. Maar dit is dus niet altijd van belang, zeker niet wanneer je een rokkostuum maar zeer sporadisch gebruikt. Zelf geef ik hier mijn voorkeur aan, het huren van een rokkostuum online geeft mij gewoon een iets prettiger gevoel over waar het is geweest. Daarnaast bleek na een paar zoekopdrachten dat rokkostuums online niet eens zo heel duur zijn. Wel zeker duurder dan het huren ervan, maar voor iets meer kan je soms al een heel samengesteld kostuum bestellen. Vandaar dat ik voor mezelf uiteindelijk gekozen heb voor het bestellen ervan, nu maar hopen dat ik hem wel vaker zal gaan mogen gebruiken.

Meer laten zien

Gerelateerde Artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button
Close
Close