Nieuws

Licht kan je laten stralen

Licht heeft veel invloed op ons mensen. Het heeft invloed om je zin om te eten, je alertheid en of je lekker kunt slapen of niet. Licht kan ook van invloed zijn op je humeur. Op een zomerse dag met veel zon voel je je over het algemeen vrolijker dan op een bewolkte, grauwe dag waarop de zon zich niet laat zien. Licht kan je dus letterlijk laten stralen! Het is dus een belangrijk aspect in onze levens.

Het juiste licht

Juist door de grote invloed die licht op mensen heeft, is het van belang dat het juiste licht wordt geplaatst in de juiste ‘context’. We zijn nou eenmaal niet altijd gezegend met zonnige dagen, zeker niet in de lage landen. Het is ook meestal niet mogelijk om al je tijd buiten door te brengen. Soms brengen mensen tijd door in gebouwen, die niet altijd beschikken over veel ramen. Soms is dat niet mogelijk door praktische redenen, of het gebouw is wat ouder. Neem een ziekenhuis. Het is zonder twijfel belangrijk om goed te kunnen zien in een ziekenhuis. Zacht licht kan mooi zijn, romantisch zelfs. Het voelt gezellig aan, en je zie net wat minder oneffenheden. Een arts die in het verkeerde orgaan snijdt is net weer iets minder idyllisch. Daarom is het belangrijk dat het licht zo fel is in ziekenhuizen. Op dergelijke locaties kun je dus het beste een LED Paneel kopen!

Bedrijf

Naast ziekenhuizen kunnen ook bedrijven als bijvoorbeeld supermarkten zelfs heuse lichtadviseurs inschakelen. Het is aangetoond dat veel licht de productiviteit van je werknemers kan verhogen. Licht heeft namelijk de kracht om te kalmeren, of juist te activeren. Laat je je werknemers werken in gedempte lichten, dan zullen ze waarschijnlijk ook minder productief werken. Vraag zeker lichtadvies als je als bedrijf niet zeker weet wat voor belichting het meest geschikt is. Er is namelijk ook een groot verschil tussen rode lichtkleuren en blauwe lichtkleuren. Bij een rode lichtkleur zijn mensen meer relaxt. In een restaurant of cocktailbar is dit iets dat je bij de gasten juist wilt bewerkstelligen. Het personeel in de keuken wil je echter actief en productief houden. Schaf dan een juist LED Paneel aan. Er zijn vele verschillende panelen te koop. Koop je panelen bijvoorbeeld bij BES LED. Ze hebben hier een groot aanbod. Rond, vierkant, blauw licht of rood licht… het is er allemaal. Ze hanteren scherpe prijzen, en ze bieden twee jaar garantie op elk paneel.

Meer laten zien

Gerelateerde Artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk ook

Close
Back to top button
Close
Close