Nieuws

Een goed werkende computer voor werk of school

Wanneer je voor jouw werk, of juist nog voor jouw studie, veel achter je laptop moet doen. Dan is het natuurlijk wel van belang dat deze zo lang mogelijk mee gaat en ook nog eens goed werkt. Anders is het ook zonde en kan jij jouw werk niet goed doen en eventuele deadlines niet halen. En dat is de angst van ons allemaal. Want we willen allemaal zo goed mogelijk werken en jouw deadlines halen. Dus waar ga jij allemaal op letten wanneer je een goed werkende computer, of eventuele laptop, gaat aanschaffen voor werk of school? En ga je hem online aanschaffen of ga je langs een distributeur om te vergelijken?

 

Wat moet de computer, of laptop allemaal kunnen

Het is natuurlijk belangrijk om te kijken waarvoor je de computer of laptop voor gaat gebruiken. Want je wilt natuurlijk wel dat je jouw werkzaamheden, of school opdrachten erop kan uitvoeren. Anders schaf je ook een dure gadget voor niets aan. Dus kijk goed wat je er allemaal mee wilt doen, en kijk dan goed naar de modellen die daar geschikt voor zijn. Want niet elke computer is gemaakt om te editen of om grafisch op te werken. Terwijl eigenlijk alle computers, of laptops, wel geschikt zijn om teksten op te typen. Maar moet jouw apparaat net wat meer kunnen, dan is het wel belangrijk om hier naar te kijken.

 

Batterij duur is ook erg belangrijk

Net als een telefoon, kan na 2 jaar de batterij minder goed werken. Dat is algemeen bekend. Maar van een laptop gaat dit wel wat langer mee. Maar dan is het wel goed om goed te kijken hoe lang je met jouw laptop kan doen zonder hem op te laden. Want om jouw laptop een hele tijd aan de oplader te houden, is niet altijd even makkelijk. Soms neem je hem even snel mee naar een afspraak om iets te laten zien, dan wil je natuurlijk niet tekens op zoek gaan naar een stopcontact om jouw apparaat op te laden. 

 

Het geheugen is ook iets om over na te denken

Vaak wanneer je aan het werk bent dan kan je op de harde schijf die gekoppeld is voor iedereen die werkzaam is bij het bedrijf. Dan kan iedereen gemakkelijk bij de bestanden. Maar soms moet je ook even bestanden zelf opslaan en dan kan je ze later over zetten. Of wanneer je het voor school gebruikt, is het ook handig om een computer, of laptop, te hebben die voldoende geheugen heeft om alles op te slaan. Het is namelijk al snel dat bestanden erg groot worden en dan veel ruimte in beslag nemen. Dan is het wel handig om voldoende geheugen te hebben voor meer dan 1 bestand.

Meer laten zien

Gerelateerde Artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk ook

Close
Back to top button
Close
Close